10 jul. Recepta de croquetes de cigró amb sèsam!
La recepta que avui us vull compartir és una recepta senzilla de croquetes sense fregir, òptimes per a les calors d’estiu! Nutritives, digestives i saludables!
Ingredients
2 tasses i mitja de cigrons cuits, julivert o coriandre picats ben fins, 2 pastanagues ratllades fines i escorregudes, 2 cullerades de tahini, 65g de farina de galeta, mitja cullerada de postre de comí en pols, 1 cullerada d’herbes aromàtiques, oli d’oliva, tamari, llavors de sèsam torrades i passades pel suribashi.
Elaboració
- Escalfar els cigrons cuits amb un mínim d’aigua durant 10 minuts. Escórre’ls i fer-los puré amb el tahini i el tamari. Afegir la pastanaga ratllada, el julivert o el coriandre picat, la farina de galeta i le herbes aromàtiques seques. Barrejar bé i deixar refredar.
- Rentar, escórrer i torrar lleugerament en una paella sense oli les llavors de sèsam. Deixar refredar.
- Agafar una mica de la pasta de cigró, formar una croqueta i arrebossar-la amb les llavors de sèsam.
- Servir i bon profit!
Aprendrem moltes més receptes com aquesta, així com les bases de la cuina saludable i energètica, en els nostres Tallers de Cuina Natural i Saludable (3h) i en la Formació de Cuina Natural i Energètica (48h). Pel nou curs tenim novetats, cliqueu als enllaços i veieu!