Recepta de croquetes de cigró amb sèsam!

recepta croquetes cigró

Recepta de croquetes de cigró amb sèsam!

La recepta que avui us vull compartir és una recepta senzilla de croquetes sense fregir, òptimes per a les calors d’estiu! Nutritives, digestives i saludables!

Ingredients

2 tasses i mitja de cigrons cuits, julivert o coriandre picats ben fins, 2 pastanagues ratllades fines i escorregudes, 2 cullerades de tahini, 65g de farina de galeta, mitja cullerada de postre de comí en pols, 1 cullerada d’herbes aromàtiques, oli d’oliva, tamari, llavors de sèsam torrades i passades pel suribashi.

Elaboració

  • Escalfar els cigrons cuits amb un mínim d’aigua durant 10 minuts. Escórre’ls i fer-los puré amb el tahini i el tamari. Afegir la pastanaga ratllada, el julivert o el coriandre picat, la farina de galeta i le herbes aromàtiques seques. Barrejar bé i deixar refredar.
  • Rentar, escórrer i torrar lleugerament en una paella sense oli les llavors de sèsam. Deixar refredar.
  • Agafar una mica de la pasta de cigró, formar una croqueta i arrebossar-la amb les llavors de sèsam.
  • Servir i bon profit!

 

Aprendrem moltes més receptes com aquesta, així com les bases de la cuina saludable i energètica, en els nostres Tallers de Cuina Natural i Saludable (3h) i en la Formació de Cuina Natural i Energètica (48h). Pel nou curs tenim novetats, cliqueu als enllaços i veieu!

 

També et pot interessar