Recepta de Chia amb Fruits Vermells

Receta de Chía con frutos rojos

Recepta de Chia amb Fruits Vermells

Una nova recepta fàcil i refrescant!

Gràcies a les llavors de chia (salvia hispanica) aquest postre o berenar és ric en greixos i proteïnes de la millor qualitat. Font òptima d’àcids grassos omega-3, alcalinitzant (ric en manganès, fòsfor i calci), molt antioxidant i ric en fibra. No només no porta sucre afegit sinó que la chia contribueix a estabilitzar el sucre en sang.

Per tal que la chia s’assimili de manera òptima cal hidratar les llavors tal com descrivim.

Ingredients per quatre racions:

  • 3 cullerades de llavors de chia
  • 1 tassa de llet de coco
  • un grapat de maduixes i nabius frescos

 

Preparació:

  • Posa les llavors de chia en remull amb 1 tassa de llet de coco, remena bé i deixa-les com a mínim 4 hores dins la nevera perquè s’activin, deixin anar els mucílags i optimitzin la seva assimilació.
  • Talla les maduixes i els nabius i barreja’ls amb la xia hidratada.

 

Aprendrem moltes més receptes com aquesta, així com les bases de la cuina saludable i energètica, en els nostres Tallers de Cuina Natural i Saludable (3h) i en la Formació de Cuina Natural i Energètica (48h)

 

També et pot interessar