19 juny Recepta de Chia amb Fruits Vermells
Una nova recepta fàcil i refrescant!
Gràcies a les llavors de chia (salvia hispanica) aquest postre o berenar és ric en greixos i proteïnes de la millor qualitat. Font òptima d’àcids grassos omega-3, alcalinitzant (ric en manganès, fòsfor i calci), molt antioxidant i ric en fibra. No només no porta sucre afegit sinó que la chia contribueix a estabilitzar el sucre en sang.
Per tal que la chia s’assimili de manera òptima cal hidratar les llavors tal com descrivim.
Ingredients per quatre racions:
- 3 cullerades de llavors de chia
- 1 tassa de llet de coco
- un grapat de maduixes i nabius frescos
Preparació:
- Posa les llavors de chia en remull amb 1 tassa de llet de coco, remena bé i deixa-les com a mínim 4 hores dins la nevera perquè s’activin, deixin anar els mucílags i optimitzin la seva assimilació.
- Talla les maduixes i els nabius i barreja’ls amb la xia hidratada.
Aprendrem moltes més receptes com aquesta, així com les bases de la cuina saludable i energètica, en els nostres Tallers de Cuina Natural i Saludable (3h) i en la Formació de Cuina Natural i Energètica (48h).