RECEPTA DE QUINOA AMB PORRO I ESPÀRRECS

Recepta de quinoa amb porro i espàrrecs

Ara que és temps de collir espàrrecs, us passem aquesta recepta que ens encanta per a la primavera.

Ingredients:

  • 1 tassa de quinoa
  • 2 tasses d’aigua
  • 1 porro
  • un manat d’espàrrecs verds
  • oli d’oliva, sal marina, herbes aromàtiques fresques al gust (cibulet o julivert picat), orenga i salsa tamari.

Preparació:

1. Saltar el porro picat en una cassola de fons gruixut amb una miqueta d’oli i un polsim de sal, durant uns 5 minuts.

2. Afegir-hi els espàrecs a bocinets i saltejar-ho 3 minuts més.

3. Afegir-hi la quinoa neta, barrejar-ho una mica i afegir-hi l’aigua. Deixar-ho coure al voltant d’uns 20 minuts, a foc lent fins que s’evapori tota l’aigua i la quinoa sigui cuita. 

4. En els últims minuts de cocció afegir-hi les herbes i espècies. També la salsa tamari al gust.

5. Ens agrada servir-la amb forma de castell amb l’ajuda d’un got prèviament humitejat.

Bon profit!

rosa montells Teràpia Gestalt Collbató

Autora

Rosa Montells

Terapeuta Gestalt amb quinze anys d’experiència, membre de la Asociación Española de Terapia Gestalt (AETG). Instructora de Moviment Conscient Rio Abierto. Professora de Cuina Natural i Energètica. Llicenciada en Farmàcia.