Teamcooking a Montserrat

Cuinar l'equip

 Oferim a les empreses i organitzacions una proposta de teambuilding que aprofundeix en les dinàmiques de treball, la cohesió de grups, el lideratge i l’excel·lència a través de tallers d’alimentació natural i saludable Teamcookingon cada participant es troba amb el repte d’elaborar, conjuntament amb els companys, un àpat deliciós per compartir.

El Teambuilding de l’Alzina

  • El Teambuilding que us oferim és una activitat participativa per treballar en equips. L’objectiu és desenvolupar una activitat que promogui la relació dels participants en un entorn diferent a l’habitual.
  • El teamcooking afavoreix l’actitud proactiva dels participants per treballar el lideratge i la cooperació en un àmbit extralaboral; contribueix al diàleg i a l’intercanvi d’opinions en un clima favorable al voltant d’una taula.
  • L’activitat inclou compartir un àpat equilibrat, saborós i saludable que és el resultat del treball realitzat en equip i es pot combinar amb alguna altra activitat grupal.
  • Facilitem una entrevista prèvia per acordar objectius del taller segons les necessitats del client.

L’activitat de teambuilding de l’Alzina de Collbató es centra en el Teamcookinguna activitat de mig dia i que inclou el dinar o el sopar que el grup cuinarà i compartiràL’experiència es podrà combinar amb alguna altra activitat i pot incloure un espai per a compartir impressions.

Perquè un taller d’Alimentació Natural i Saludable?

  • L’alimentació es troba molt lligada a sensacions que valorem com a positives d’acceptació i serenor. Trobar-nos al voltant d’una taula ben parada implica sempre una predisposició favorable.
  • Suposa un objectiu clar, concret, immediat i mesurable: aconseguir entre tots preparar un àpat i gaudir-ne plegats. La implicació i la iniciativa personal té un ressò manifest en el grup.
  • Facilita les iniciatives i l’actitud proactiva de tots els participants, en treballar el lideratge i la cooperació en un àmbit extra·laboral.
  • És fàcil posar consciència a què ens passa i practicar l’assertivitat ja que és senzill adonar-nos de què ens agrada i què no, sobretot quan tastem menjars nous i sortim de la franja de confort dels menús habituals.
  • Representa una experiència sensorial que facilita l’assimilació de nous hàbits i coneixements.
  • Els beneficis i l’experiència de la trobada es pot dilatar en el temps, en incorporar noves propostes saludables i saboroses a la vida cotidiana, millorant l’alimentació i la salut individual de cada participant.
  • El grup també pot continuar compartint en l’àmbit laboral les noves idees i propostes culinàries adquirides a la trobada, per exemple amb els tuppers o menjars preparats. Aquest vessant suposa prendre consciència de la nostra apertura davant de noves propostes.

Objectius

  • Volem facilitar la cohesió de grups i organitzacions i millorar l’empatia entre els seus membres.
  • Descobrir com s’enfronten als nous reptes: capacitat d’improvisació, lideratge, excel·lència.
  • Comprendre la importància de l’aportació de cada membre per a l’assoliment del resultat final.
  • Fomentar el respecte davant les diferents maneres d’afrontar un repte.
  • Facilitar la iniciativa l’actitud proactiva.
  • Experimentar el valor del treball en equip.
  • Nodrir-nos mitjançant estones de gaudi i distensió en un àmbit diferent de l’habitual on es valoren altres recursos personals.
  • Descobrir noves propostes d’hàbits saludables.

L’Activitat

  • El Teamcooking pot realitzar-se pel matí (de 11 a 15.30h) o per la tarda (de 18 a 22.30h) i té una durada de 4 hores i mitja que inclou el dinar.
  • El taller pot incloure un espai de sobretaula per compartir vivències viscudes i posar en relleu els aprenentatges i dificultat que ens ha aportat l’experiència sota el guiatge d’un facilitador.
  • En la proposta s’inclouen tots els materials necessaris per a la realització de l’activitat (ingredients, estris, beguda) i s’obsequia a cada participant amb un davantal i les receptes realitzades.
  • És possible combinar el Teamcooking amb una activitat extra que complementi el dia.
  • La capacitat mínima és de 10 participants per taller (màxima de 30).
  • Preus a consultar.

L’Alzina de Collbató aporta

  • Espais físicsexcepcionalsal peu de la muntanya de Montserrat.
  • Ambient d’acollida i no judici on descobrir i desenvolupar aspectes ihabilitats personals i organitzatius.
  • Propostes idinàmiques de treballaixí com els materials per a dur-les a terme.
  • Reflexió, anàlisi i presa de consciència mitjançanttècniques de coaching i gestaltper incorporar el vessant cognitiu a l’experiència.
  • Facilitadors formats enAlimentació Natural, Dietoteràpia, Teràpia Gestalt, Coaching i Moviment conscient.